Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Oficial de la poliție! Noaptea trecută au fost controlate peste 30 de vehicule

ro

31 Jul, 2022 13:22 1592 Marime text
Sursă: IPJ Constanța
  • Noaptea trecută, dintre 30 și 31 iulie, polițiști din Secției 2 au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilegale.

Ultimele zile au fost încărcate pentru polițiștii constănțeni. Pe 29 iulie 2022, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 54 de ani, pe numele căruia Judecătoria Târgu Mureș a emis un mandat de executare a pedepsei de 6 ani de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.
Persoana în cauză a fost escortată și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.
 
Noaptea trecută, dintre 30 și 31 iulie, polițiști din Secției 2 au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilegale.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 40 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste 30 vehicule.
În urma activităților, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 8.000 de lei, dintre care 17 la Legea nr. 61/1991.
 
Transportul public de persoane, în atenția polițistilor
 
La data de 30 iulie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pe linia verificării legalității transportului public de persoane.

„Astfel, polițiștii au verificat aproximativ 30 de vehicule de transport persoane (microbuze și taxiuri), fiind aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.000 de lei.
Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere, de asemenea fiind reținute 2 certificate de înmatriculare“, spune IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii