Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Descoperire a vameșilor într-un container sosit din China poentru o societate din Ucraina

ro

05 Dec, 2022 10:05 1366 Marime text
Confiscate. foto cu Bunuri în valoare de 62.118 lei au fost confiscate de inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud

Potrivit unui comunicat al Autorității Vamale Române, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud – Direcția Regională Vamală București, acționând în baza atribuțiilor de serviciu, au descoperit în cadrul efectuării controlului fizic 252 buc. mașinuțe din material plastic inscripționate sub marca figurativă ‘’ MERCEDES ’’, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a mărcii susmenționate.

„Mărfurile au fost descoperite într-un container sosit din China aparținând unei societați comerciale cu sediul in Ucraina.

Bunurile in discuție au fost reținute de către inspectorii vamali iar valoarea acestora, in situația în care ar fi fost comercializate pe piața la preț de vanzare cu amanuntul al unui produs original, este de aproximativ 62.118 lei“ - au precizat reprezentanții Autorității Vamale Române.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii