Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Cesiune de părți sociale într-o firmă întemeiată de cetățeni din Ucraina

ro

10 Feb, 2023 11:28 1344 Marime text


În cadrul adunării generale a asociaților societății Consolline SRL, Roman Okolovych și Volodymyr Ostapenko, deținători de procente egale în firmă, în valoare de 500 de lei fiecare, au decis, conform hotărârii nr. 1 din 04.01.2023 următoarele:
 
  •  cesionarea de către asociatul Volodymyr Ostapenko, în calitate de cedent, către asociatul Roman Okolovych, în calitate de cesionar, a celor 50 (cincizeci) de părţi sociale deţinute în societate, cu o valoare nominală de 10 RON şi o valoare totală de 500 RON, reprezentând 50% din capitalul social şi o cotă de participare de 50% la beneficiile şi pierderile societăţii, în conformitate cu termenii şi condiţiile contractului de cesiune ce va fi încheiat între părţi şi încheierea Contractului de cesiune între asociatul cedent şi asociatul cesionar
  •  retragerea din Societate a lui Volodymyr Ostapenko ca urmare a cesiunii părţilor sociale deţinute în Societate
 
Ca urmare a cesiunii părților sociale, Roman Okolocych va deține un număr de 100 de părți sociale, fiecare cu o valoare nominală de 10 lei şi o valoare nominală totală de 1.000 de lei, reprezentând 100% din capitalul social al societăţii.
 
De asemenea, Roman Okolovych va deţine o cotă de 100% de participare la beneficiile şi pierderile societăţii.
 
Punctele aprobate în cadrul adunării generale a asociaților Consolline SRL au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 612 din data de 8 februarie 2023.
 
Despre Consolline SRL
 
Potrivit Confidas, firma a fost înființată în data de 1 septembrie 2022, are sediul în Constanța, pe bulevardul Mamaia nr. 203 și prestează activități anexe pentru transporturi.
 
Administrator în companie este Oleksandra Shushyna.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Un ales local liberal din cadrul Consiliului Local Techirghiol și-a cesionat părțile sociale din RUN 10 SRL

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii