Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Ceremonie militară la sediul Batalionului 348 Apărare Antiaeriană „Dobrogea“. ”Militarii români vor participa în cadrul Grupului de Luptă din Polonia (GALERIE FOTO)

ro

07 Dec, 2022 14:30 1120 Marime text
Foto: Facebook/Brigada 9 Mecanizată MărășeștiÎn data de 5 decembrie, în garnizoana Murfatlar, la sediul Batalionului 348 Apărare Antiaeriană ,,Dobrogea”, a avut loc deschiderea etapei de pregătire pentru misiune a Detașamentului de Apărare Antiaeriană, rotația a XIII-a, activitate la care a participat și locțiitorul comandantului Brigăzii 9 Mecanizată ,,Mărășești”, colonel Eugen Popescu.

Potrivit unui mesaj transmis de Brigada 9 Mecanizată Mărășești, pentru militarii dobrogeni urmează o perioadă în care vor parcurge o serie de etape de pregătire pentru atingerea capacității operaționale complete.

Începând cu luna aprilie 2023, militarii români vor participa în cadrul Grupului de Luptă din Polonia, pentru asigurarea prezenței înaintate consolidate în flancul Nord-Estic al Alianței NATO, alături de aliații americani, britanici, polonezi și croați, în conformitate cu măsurile adoptate în cadrul Summit-ului de la Varșovia, din anul 2016.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii