Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Ce spun proprietarii mașinilor parcate peste care a căzut un copac. „Am auzit o trosnitură“ (VIDEO)

ro

22 Jun, 2022 18:31 2091 Marime text
Proprietarul uneia dintre mașini

Un copac a căzut peste 3 mașini parcate, pe strada Badea Cârțan din Constanța.


Din fericire, mașinile nu au fost avariate. La fața locului au intervenit echipajele ISU Dobrogea, și anume: Detașamentul Fripis cu Descarcerarea și 1 ASAS. 

 

Ce spun proprietarii mașinilor peste care a căzut copacul 

Eram în apartament și am auzit un trosnet. M -am uitat pe geam și am văzut copacul căzut. Am venit și am văzut mașina mea și a vecinului , care sunt zgâriate. Am CASCO, dar.. asta pot să vă spun., spune unul dintre proprietari. 

 

Am auzit o trosnitură și a pornit alarma la mașină. Erau crengi pe a mea, pe aceste trei mașini. Am coborât, am tras mașina în față, am eliberat-o de crengi. A venit și vecinul, a sunat poliția. Au venit pompierii, dar au zis că este treaba Primăriei. , spune un alt proprietar. 



 Ce trebuie să facă o persoană dacă se trezeşte cu un copac pe maşină

Şoferii trebuie să plătească anual o poliţă de răspundere civilă auto, dar asigurarea aceasta nu prevede despăgubiri pentru cazurile în care maşina a fost avariată în urma unor fenomene naturale, în cazul de faţă, furtună. Dacă maşina a fost avariată de un copac căzut, oamenii pot da în judecată primăria sau administratorul străzii, asta pentru a recupera daunele.

Dacă există încheiată o poliţă de asigurare CASCO, lucrurile sunt mult mai simple. În acest caz, tot ce trebuie să facă o persoană este să anunţe compania de asigurări care a emis poliţa de cele întâmplate, iar agenţii vor veni, vor evalua duna şi vor repara maşina în cel mai scurt timp.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii