Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Acțiune de amploare a polițiștilor. Administratorul unei baze sportive, amendat

ro

09 Mar, 2021 10:28 1869 Marime text
  • Polițiștii Secției 4 au identificat o societate comercială (bază sportivă) unde se desfășurau activități sportive de grup, pe terenul sintetic acoperit cu balon.
  • Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, persoanele prezente fiind sancționate cu avertisment scris.
În cursul nopții trecute, în intervalul orar 17.00-01.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au organizat o acțiune pe linia verificării respectării măsurilor impuse prin Legea 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

La acțiune au participat peste 90 de polițiști și jandarmi, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, fiind verificate 55 de societăți comerciale și legitimate peste 520 de persoane.

În urma activităților, au fost aplicate 320 de sancțiuni contravenționale, dintre care 223 la Legea 55/2020, în valoare totală de peste 96.000 de lei.

Exemple:

Polițiștii Secției 4 au identificat o societate comercială unde nu se respecta distanțarea socială, în interior fiind organizată o petrecere. Administratorul societății comerciale, precum și persoanele participante (31 de persoane) au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei.

Polițiștii Secției 2 au identificat 3 societăți comerciale care desfășurau activități comerciale și nu s-au conformat programului de închidere. Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare totală de 14.000 de lei.

Polițiștii Secției 4 au identificat o societate comercială (bază sportivă) unde se desfășurau activități sportive de grup, pe terenul sintetic acoperit cu balon. Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, persoanele prezente fiind sancționate cu avertisment scris.

Polițiștii Secției 5 au identificat o societate comercială care desfășura activități comerciale și nu s-a conformat programului de închidere. Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei.



Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii