Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța A doua ediție a Conferinței Naționale cu participare internațională ”Excelență prin educație” organizată de Colegiul Național ”Mircea cel Bătrân”

ro

07 Dec, 2022 09:02 1113 Marime text
Foto: Facebook/Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" Constanța -126 de aniColegiul Național ”Mircea cel Bătrân”, în parteneriat cu Alianța Colegiilor Centenare din România și cu Fundația ”Alumni” a CNMB, organizează a doua ediție a Conferinței Naționale cu participare internațională ”Excelență prin educație” ce își propune să omagieze activitatea profesorilor – creatori de elite.

„Nu întâmplător, sub auspiciile A.C.C., acest eveniment confirmă că, indiferent de vremuri, profesorii de pretutindeni rămân aceiași purtători de tradiții, de valori umane și științifice deopotrivă, insuflând permanent dragostea de cunoaștere, deschizători de drumuri și deschiși la inovație. Tematica evenimentului este dedicată DASCĂLULUI de ieri, de azi, dar și celui de mâine, pe ai cărui umeri va sta responsabilitatea continuării acestei tradiții a excelenței în formarea viitoarei elite“ - au precizat reprezentanții CNMB.


Din comitetul de organizare fac parte președinte: Prof. dr. Vasile NICOARĂ, vicepreședinte: Prof. Janetta BĂRĂITARU și membri: Prof. Andaluzia ARIF, Prof. Gabriela CONSTANTINESCU, Prof. dr. Luminița RADU, Prof. Cătălin ZÎRNĂ. 

Calendarul de desfășurare este următorul: 
  • 5 decembrie 2022 - 15 ianuarie 2023 – Înscrierea online a participanților (vezi sectiunea Inscrieri)
  • Până pe 15 ianuarie 2023 - Trimiterea abstractului și dovada plății (conferinta@cnmbct.ro)
  • Până pe 20 ianuarie 2023 – Trimiterea lucrării (conferinta@cnmbct.ro)
  • 11 februarie 2023 – Desfășurarea Conferinței


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii