Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor obligă Spitalul județean Constanța să reevalueze o procedură de achiziție publică

ro

01 Mar, 2023 14:12 1304 Marime text



Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor,cu modificările și completările ulterioare, Consiliul a adoptat decizia nr. 393 / C7 / 204 la contestația nr. 69/23.01.2023, depusă de Almatar Trans SRL, cu sediul în comuna Berca, satul Sătuc, str. 1 Decembrie nr. 73, județul Buzău, privind procedura simplificată pentru atribuirea unui contract de furnizare de combustibil pentru încălzire pentru secțiile Agigea și Eforie aparținând Spitalului Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei, organizată de unitatea medicală cu sediul în str. Tomis nr. 145, Constanța, județul Constanta, în calitate de autoritate contractantă.
 
Contestatoarea a solicitat anularea rezultatului evaluării ofertei Seltipro Grup SRL, precum și obligarea autorității la reevaluarea acesteia.
 
În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a decis să admită contestația Almatar Trans SRL nr. 69/23.01.2023, în contradictoriu cu Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei, și anulează raportul procedurii nr. 3786/17.01.2023 și comunicările ulterioare acestuia, în ceea ce privește admiterea ofertei Seltipro Grup SRL.
 
CNSC a obligat autoritatea contractantă la reevaluarea acestei oferte, precum și la emiterea unui nou raport al procedurii de atribuire, cu respectarea celor consemnate mai sus, a documentației de atribuire și a legislației privind achizițiile publice, în termen de cel mult cincisprezece
zile de la data primirii prezentei decizii.
 
După reevaluarea ofertei și aprobarea raportului procedurii, autoritatea va comunica ofertanților rezultatul procedurii, potrivit legislației aplicabile.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părți. Împotriva ei se poate formula plângere, în termen de zece zile.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii