Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Consiliul Județean Tulcea organizează concurs cu premii pentru a marca Sărbătorile Pascale. Detalii

ro

24 Mar, 2023 10:27 1185 Marime text

Consiliul Județean Tulcea organizează concursul cu premii cu tema „Poveste de Paște“ pentru a marca Sărbătorile Pascale.

Evenimentul va avea loc în contextul manifestărilor promovate de Consiliul Județean Tulcea pentru a marca cea mai mare sărbătoare a creștinătății.

La concursul „Poveste de Paște“, organizat în perioada 24 martie – 10 aprilie 2023, pot participa tulceni din toate localitățile județului., transmite CJ Tulcea. 

Concurenții își vor utiliza talentul și creativitatea pentru a exprima, artistic, ce înseamnă Sărbătoarea Paștelui pentru ei. Pot fi realizate lucrări de orice fel: desene, picturi, machete, compuneri, filme, fotografii etc.

Până pe data de 10 aprilie 2023, ora 12.00, concurenții trebuie să trimită imagini care prezintă aceste lucrări pe adresa de email comunicare.cjtulcea@yahoo.com.

Lucrările înscrise în concurs trebuie să fie rezultatul activității individuale!

Toate lucrările vor fi însoțite (obligatoriu) de: numele și datele de contact ale concurentului (număr de telefon și adresă de e-mail), vârsta, iar pentru concurenții minori - numele unuia dintre părinți/tutore și datele de contact (număr de telefon și adresă de e-mail) ale unuia dintre părinți/tutore.


 În cazul în care un concurent nu a primit confirmare de primire, pe e-mail, din partea Consiliului Județean Tulcea, este rugat să contacteze Serviciul Comunicare, Relații Externe, Anticorupție și Promovarea Județului la numărul de telefon 0240/502208., mai transmite sursa citată. 


Vor fi acordate premii de creativitate, dar și premii speciale pentru lucrări care se vor distinge prin originalitate.

Pe data de 11 aprilie 2023 vor fi anunțați câștigătorii, festivitatea de premiere urmând a avea loc la o dată ulterioară. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii