Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care acționarii Dedeman intră în acţionariatul companiilor Farmacia Tei SRL şi Bebetei

ro

20 Jul, 2022 12:02 1529 Marime text
DedemanConsiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Pavăl Holding intră în acționariatul companiilor Farmacia Tei și Bebetei Investments Group.

Potrivit unui comunicat al Consiliului Concurenței, Pavăl Holding S.R.L.(n-r. acționarul Dedeman) a achiziționat 30% din capitalul social al companiilor Farmacia Tei S.R.L. şi Bebetei Investments Group S.R.L. și va controla firmele, împreună cu Roxana Maftei.

Farmacia Tei S.R.L. comercializează cu amănuntul produse farmaceutice și parafarmaceutice, prin intermediul a 6 farmacii fizice (5 în București și una în Constanța), precum și online.

Bebetei Investments Group S.R.L. comercializează cu amănuntul produse de îngrijire personală și produse destinate copiilor, prin intermediul a 5 magazine fizice (4 în București și unul în Constanța), precum și a unui magazin online. În plus, Bebetei deține în București și o drogherie.

Pavăl Holding S.R.L. este societatea mamă a unui grup de companii care desfășoară activități precum: comercializarea cu amănuntul a articolelor de bricolaj, întreținerea și repararea autovehiculelor, lucrări de tâmplărie şi dulgherie, închirierea și subînchirierea de bunuri proprii sau închiriate, fabricarea cărămizilor, a ţiglelor şi a altor produse pentru construcţii.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul Consiliului Concurenţei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii