Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania familiei șefului ARR, Marian Butnaru a contestat o licitație organizată de Primăria Cuza Vodă!

ro

11 Dec, 2022 13:20 1458 Marime text
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 2,462/C8/2704 la contestația formulată de Hermes SRL cu sediul în Medgidia  împotriva comunicării rezultatului procedurii de atribuire nr.10.011/25.10.2022 emis de Primăriaa comunei Cuza Vodă din județul Constanța.
 
Procedura constestată vizează contractul de „servicii de catering în vederea acordării unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din cadrul școlii gimnaziale nr.1 din localitate, în cadrul programului pilot de acordarea a unui suport alimentar pentru elevii din 350 de unități de învățământ preuniversitar de stat”, derulat la nivel național.
 
 
Hermes SRL a solicitat Consiliului: anularea în tot a măsurii returnării ofertei societății; anularea în tot a măsurii respingerii firmei din procedura de achiziție; obligarea autorității contractante la reluarea procedurii de achiziție începând cu etapa primirii ofertei Hermes (care a rămas în plic sigilat pana la acest moment) și declarării ca înscrisă în termen a ofertei.


În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins ca nefondată, excepția tardivității contestației, invocată de autoritatea contractantă.
 
Totodată, CNSC respinge, ca nefondată, contestația depusă de Hermes SRL în contradictoriu cu Primăria comunei Cuza Vodă, județul Constanța.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părțile cauzei.

Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.

Hermes SRL este una dintre firmele familiei șefului ARR Constanța, Marian Butnaru.

În 2020 a avut cifra de afaceri de 4,5 milioane de lei, 1,1 milioane de lei profit și datorii de 4,3 milioane de lei.

Cifra de afaceri a fost de 7.153.407 lei în anul 2021, cu un profit de 2.984.185 lei, după 30 ani de activitate.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 58% și 0 angajați în anul 2021.

Compania are 7 puncte de lucru în Medgidia și Eforie Nord.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii