Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNAPM Constanța vrea să investească în construcția a patru pilotine maritime

ro

30 Dec, 2022 11:05 1924 Marime text
Studiu de fezabilitate, foto: Pexels
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“  SA Constanța intenţionează să realizeze investiții pentru proiectarea și construcția a patru pilotine maritime.
CNAPMC va scoate din conturi suma de 200.000 lei.

Astfel, va fi organizată o procedură prin cumpărare directă pentru contractul „Elaborare Studiu de fezabilitate în vederea realizarii investiției pentru Proiectarea și construcția a patru pilotine maritime“.

Ce trebuie să știe cei care vor să depună oferte

Societăţile intresate de acest contract pot depune ofertele de participare până la data de 11.01.2023, ora 23:30.

Iată care sunt condițiile de participare

Participanții vor prezenta propunerea tehnică care va conține o descriere a serviciilor, astfel încât să demonstreze corespondența propunerii tehnice cu cerințele formulate in Caietul de Sarcini. Oferta financiară va fi prezentată în lei, fara TVA. Oferta financiară nu trebuie să depașească valoarea totala estimată.
Potrivit documentului, criteriile de atribuire sunt constituite de oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, care va fi determinată prin aplicarea criteriului de selecție „prețul cel mai scăzut“, în conformitate cu prevederile art. 209 alin. (3) lit. d) din Legea 99/2016 privind achizițiile sectoriale.

Care este obiectul achiziției

Obiectul achiziției îl constituie elaborarea pentru obiectivul de investiții  „Pilotine Maritime“ a următoarelor documente:

Studiul de fezabilitate document prin care se analizează, preliminar, necesitatea și oportunitatea realizării obiectivului de investiții, se identifica scenarii/optiuni tehnico-economice posibile și se selectează un număr limitat de scenarii/opțiuni fezabile pentru realizarea obiectivului de investiții.
Documentul va fi elaborat in conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 907/2016 privind etapele de elaborare si continutul-cadru al documentaȚiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investitii finantate din fonduri publice.

Caietul de sarcini cu specificațiile tehnice pentru achiziția a 4 (patru) pilotine maritime, elaborat în conformitate cu informațiile rezultate din studiul de fezabilitate pentru realizarea obiectivului de investiții.
 
Operatorii economici interesați pot solicita clărificari prin formularea unei solicitari scrise, transmisa prin e-mail, la adresa: achizitii@constantza-port.ro, până cel tarziu în data de 09.01.2023. Oferta, semnată și ștampilată, va fi transmisă pe adresa de e-mail achizitii@constantza-port.ro până cel târziu la data de 11.01.2023. Termen limită pentru solicitări clarificări este 09.01.2023.

Important pentru potențialii prestatori

Prestatorul va respecta întocmai și integral cerintele Caietului de sarcini. Oferta financiară se va prezenta în lei, prețul rămânând ferm pe toata perioada contractului., se mai arată în anunț.

Prestatorul va constitui garanția de bună executie, în cuantum de 5% din valoarea contractului, în termen de 5 zile lucrătoare de la data intrării în vigoare a contractului, valabilă până în a 14-cea zi de la data expirării contractului, în conformitate cu prevederile art. 45 și art. 46 din HG nr. 394/2016.

Perioada de valabilitate a ofertelor este de minim 90 zile.
 
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



 
Citește și: Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța organizează licitație publică deschisă cu strigare pentru închirierea unui spațiu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii