Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciucă a făcut anunțul De când vor putea fi folosite tichetele pentru plata facturilor la energie

ro

11 Jan, 2023 12:34 1301 Marime text
Nicolae Ciucă, foto: Facebook.com
Vești bune pentru români! 

Începând cu 20 februarie, tichetele cu ajutor pentru plata facturilor la energie vor putea fi folosite, a anunțat premierul Nicolae Ciucă. 

”Avem o ordonanţă de urgenţă foarte importantă, prin care MIPE vine şi clarifică, asigură procedurile şi mecanismele prin care toţi cetăţenii care au fost încadraţi în componenta de sprijin pentru termie să poată să beneficieze de aceşti bani.

Este vorba despre clarificarea modului în care se stabileşte locul unde vor fi asigurate aceste tichete, în localităţi care nu au reuşit încă să finalizeze nomenclatorul stradal, sunt situaţii în care mai multe familii locuiesc la aceeaşi adresă şi, desigur, sunt câteva elemente de clarificat din punct de vedere procedural între ministerele care au atribuţii în asigurarea acestor tichete şi alimentarea lor cu bani”, a spus Ciucă la începutul şedinţei de guvern.


„Deşi termenul iniţial termenul era ca oamenii să poată beneficia de aceste tichete începând cu 1 martie, există varianta ca începând cu 20 februarie să poată folosi banii de pe tichete”, a mai punctat Ciucă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii