Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cimitir nou, la Mangalia! Unde va fi amplasat

ro

09 Jul, 2022 00:00 1887 Marime text
  • Valoarea investiției este de 1.204.696 lei cu TVA
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul Primăriei Mangalia de a înființa un nou cimitir.
 
Mediul a decis că este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, pentru proiectul: Înfiinâare cimitir – Mangalia str. Oituz nr. 107, cu respectarea prevederilor regulamentului de urbanism înscris în prezentul certificate de urbanism,  propus a fi amplasat în municipiul Mangalia, str. Oituz nr.107, judetul Constanța.
 
 Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
   
Conform certificatului de urbanism din 5 august 2021, eliberat de Primăria Mangalia, terenul este situat în intravilanul localității, este domeniul privat al UAT Mangalia, intabulat cu drept de proprietate, având o suprafață de 108.300 mp. Dezvoltarea economică și socială durabilă a teritoriului UAT Mangalia este indispensabil legată de îmbunătățirea infrastructurii și a serviciilor de bază, cum ar fi necesitatea construirii unui cimitir.
 
Valoarea investiției este de 1.204.696 lei cu TVA. Durata de realizare a investiției este estimate la 12 luni, imediat după obținerea autorizației de construire.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și:

Primăria Constanța a eliberat două documente de urbanism pentru cimitirele din municipiu. Iată de ce
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii