Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ceremonii de predare-primire ale comenzii și Drapelului de Luptă la Batalionul 911 Infanterie „Capidava“ și Batalionul 345 Artilerie „Tomis“ (GALERIE FOTO)

ro

08 Mar, 2022 14:37 2051 Marime text
Ceremonii de predare-primire ale comenzii și Drapelului de Luptă la unități militare din județul ConstanțaÎn data de 7 martie, la sediul Batalionului 911 Infanterie ,,Capidava" și Batalionului 345 Artilerie ,,Tomis" au avut loc ceremonii de predare-primire ale comenzii și Drapelului de Luptă.

Potrivit reprezentanților Brigăzii 9 Mecanizate Mărășești, cu această ocazie au avut loc ceremoniile de trecere în rezervă ale celor doi comandanți de batalion și avansarea la gradul de colonel.

„La Batalionul 911 Infanterie, locotenent-colonelul Cristian Manoliu a predat comanda și Drapelul de Luptă maiorului Irinel Ristea, iar la Batalionul 345 Artilerie locotenent-colonelul Ovidiu Axente a predat locotenent-colonelului Ilie Ion.

Cu această ocazie deosebită, comandantul Brigăzii 9 Mecanizată ,,Mărășești”, colonel Adrian Costaru, le-a mulțumit celor doi ofițeri pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul brigăzii dar și pe parcursul întregii cariere militare și le-a urat mult succes în noua etapă a vieții.

De asemenea, noilor comandanți le-a urat succes în conducerea batalioanelor“ - au precizat reprezentanții Brigăzii 9 Mecanizate Mărășești printr-o postare pe pagina de Facebook.

Sursa foto: facebook/Brigada 9 Mecanizată Mărășești soldat: Alin Ioniță
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii