Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ceremonie de înaintare în grad, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa

ro

02 Dec, 2021 13:29 1836 Marime text
  • Joi, 2 decembrie 2021, începând cu ora 10.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, a avut loc o ceremonie în care au fost înaintaţi în gradul următor 24 de jandarmi, 2 ofiţeri şi 22 de subofiţeri.

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României, pentru modul în care și-au executat atribuțiile funcționale, au primit gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, astfel: gradul de colonel, locotenent-colonel Anca Solomon, iar maior Violeta Stan, gradul de locotenent-colonel, se arată într-un document transmis de reprezentanții IJJ Constanța. 


Printre subofiţerii înaintaţi în grad, sunt menționați plutonier adjutant Gheorghiță Costel, înaintat la gradul de plutonier adjutant şef, iar plutonier major Mistodie Pompiliu şi sergent major Anton Ana-Maria, la gradul de plutonier adjutant, respectiv gradul de plutonier.
 

În încheierea ceremoniei, Inspectorul Şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, a felicitat cadrele înaintate în grad, urând întregului colectiv sănătate, putere de muncă şi obţinerea de bune rezultate, personale şi profesionale.



PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursă foto: IJJ Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii