Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune Nicușor Constantinescu, fost președinte al CJC, despre ultima lui condamnare

ro

19 Mar, 2021 17:14 1733 Marime text
  • Nicușor Constantinescu, fostul președinte al CJ Constanța a făcut o postare de pagina de de Facebook, în care a vorbit despre ultima sa condamnare.
Acesta a precizat că în opinia justiției din Romania, a duce la îndeplinire hotărâri de Consiliu Județean reprezintă o fapta penală!

Iată conținutul integral al postării:


Așa cum probabil ați aflat din presă, Curtea de Apel Galați a menținut decizia Tribunalului Constanta și m-a condamnat la încă 8 ani de închisoare cu executare in dosarul Fundațiilor Thalia si Fantasio .

În opinia justiției din Romania, a duce la îndeplinire hotărâri de Consiliu Județean reprezintă o fapta penală!

Așa cum am declarat și în anul 2015, ,,Problema este că sunt judecat penal pentru hotărâri ale Consiliului Județean care sunt supuse contenciosului administrativ, nu faptelor penale. Este un abuz”!

Probabil că interviul acordat postului de televiziune Realitatea Plus a deranjat sistemul , astfel încât am fost condamnat ,din nou,la o pedeapsă cumplită,tot pentru abuz in serviciu ,devenind politicianul condamnat la cei mai mulți ani de închisoare din România !

Sursa foto: Facebook/ Constantinescu Nicusor Daniel

Citește și: Opt ani pentru fostul șef al CJC! Oficial. Sentință finală în dosarul fundaţiilor „Fantasio“ şi „Thalia“. Achitări și condamnări
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii