Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun reprezentanții Spitalului OCH despre incendiul la reclama luminoasă de pe exteriorul clădirii

ro

21 Jan, 2023 15:10 1704 Marime text

Un incendiu a izbucnit în noaptea de 21 ianaurie la Ovidius Clinical Hospital.

Personalul a acționat imediat conform procedurilor în vigoare în această situație, astfel că în jurul orei 1:20, cu ajutorul pompierilor ISU Dobrogea, incendiul a fost lichidat.

Ulterior, echipele de intervenție au făcut verificări și în interiorul clădirii spitalului., transmit rerpezentanții instituției


Citește și: A fost activat Planul Roșu de intervenție. Alertă la ISU Dobrogea! Incendiu la Spitalul OCH! Mai multe persoane evacuate (GALERIE FOTO+VIDEO)


Iată ce spun reprezentanții unității sanitare 

În urma incendiului care a implicat sigla luminoasă de la exteriorul Ovidius Clinical Hospital facem următoarele precizări:

În noaptea de 21 ianuarie, reclama luminoasă de pe exteriorul clădirii Ovidius Clinical Hospital a luat foc. Personalul a acționat imediat conform procedurilor în vigoare în această situație, astfel că în jurul orei 1:20, cu ajutorul pompierilor ISU Dobrogea, incendiul a fost lichidat. Ulterior, echipele de intervenție au făcut verificări și în interiorul clădirii spitalului. Incendiul nu s-a extins dincolo de reclama plasată pe exteriorul clădirii. ISU Dobrogea a acționat conform planului roșu de intervenție și le mulțumim pompierilor și pe această cale pentru promptitudine și eficiență.

Din primele informații, incendiul a pornit în urma unui scurtcircuit.

Precizăm că pacienții și personalul nu s-au aflat în pericol. Interiorul spitalului nu a fost afectat de degajarea de fum, astfel că situația nu a impus evacuarea tuturor persoanelor. Activitatea medicală în cadrul Ovidius Clinical Hospital nu a fost întreruptă și decurge în mod obișnuit și la această oră.

Conform legislației în domeniu, în perioada imediat următoare, în cadrul unității va avea loc o reinstruire a personalului cu privire la situația produsă și se vor relua toate măsurile de apărare cu precădere la nivelul personalului tehnic. Le mulțumim tuturor celor care își exprimă îngrijorarea și suportul, vă asigurăm de buna noastră funcționare medicală și logistic-admistrativă.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii