Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce recomandări le-au făcut polițiștii șoferilor aflați în Năvodari (GALERIE FOTO)

ro

27 Aug, 2022 15:57 1113 Marime text
 
La data de 27 august a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat activități informativ-preventive în rândul conducătorilor auto aflați în localitatea Năvodari. 


Astfel, în vederea evitării implicării acestora în evenimente nedorite, polițiștii le-au recomandat șoferilor să respecte semnalele agenților de circulație, să adapteze viteza condițiilor de drum și trafic, să nu conducă autovehiculul sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.


 De asemenea, polițiștii le-au reamintit participanților la trafic, importanța portului centurii de siguranță nu doar de către conducătorii auto ci de toți pasagerii.,transmite IPJ Constanța. 
 

Totodată, polițiștii au desfășurat activități de prevenire a infracțiunilor specifice sezonului estival (furturi din spații de cazare, de pe plajă, dispariții de minori) și a consumului de substanțe interzise în rândul turiștilor din Năvodari, toate acestea având drept scop creșterea sentimentului de siguranță, precum și conștientizarea cetățenilor cu privire la adoptarea măsurilor necesare prevenirii victimizării lor.

Sursa foto: IPJ Constanța 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii