Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce au mai depistat în trafic polițiștii rutieri tulceni

ro

28 Nov, 2022 16:00 1114 Marime text
foto: pexels Mai mulți șoferi tulceni s-au ales cu dosare penale. 

Iată ce fapte ilegale au constatat polițiștii:


Oficial de la IPJ Tulcea

La data de 26 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valea Nucarilor au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din localitatea Colina, comuna Murighiol, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Câmpiei din aceeași localitate, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
La data de 26 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Izvoarele au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Alba, comuna Izvoarele, județul Tulcea, în timp ce conducea pe drumul public un tractor ce avea atașată o remorcă, ambele utilaje nefiind înmatriculate.

De asemenea, bărbatul de 35 de ani nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În acest sens, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație/conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Totodată, polițiștii au constatat faptul că în remorcă se afla cantitatea de 1,8 metri cubi de masă lemnoasă din speciile carpen, mojdrean și jugastru, pentru care bărbatul nu deținea documentele necesare transportului.
În acest sens, întraga cantitate de masă lemnoasă a fost confiscată în vederea predării acesteia către Ocolul Silvic Niculițel, persoana în cauză fiind de asemenea sancționată conform Legii nr. 171/2010, cu o amendă în valoare de 1.000 de lei.
 
La data de 26 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Baia au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Neatârnarea, județul Tulcea, care transporta cu un autoturism cantitatea de 2,86 metri cubi de material lemnos, diverse esențe tari, pentru care nu deținea documente de proveniență/transport.

Acesta a fost sancționat conform Legii nr.171/2010 cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar masa lemnoasă a fost ridicată în vederea confiscării și predării proprietarului de drept.
 
La data de 26 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Măcin au identificat în trafic un atelaj hipo care circula pe DJ 222 F, în care se aflau doi bărbați din localitatea Ostrov, județul Tulcea, care aveau asupra lor două plase de pescuit de tip monofilament.

Polițiștii au procedat la confiscarea celor două plase în vederea predării către camera de corpuri delicte de la IPJ Tulcea.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă tip monofilament în apele continentale și în apele maritime interioare”.
 
La data de 27 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Isaccea au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Ucraina, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, fiind sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,44 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii