Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boreal Plus, complexul rezidențial din Constanța unde siguranța și confortul sunt la superlativ

ro

30 Sep, 2022 10:08 1552 Marime text
  • Dezvoltatorul listat la Bursa de Valori București, Impact Developer & Contractor, construiește în zona de Nord a orașului Constanța, un ansamblu rezidențial sigur și modern.
  • Boreal Plus este mai mult decât un complex imobiliar construit la cele mai înalte standarde calitative: o comunitate tânără, puternică, bazată pe un stil de viața sănătos.
  • Întreg proiectul va cuprinde 691 locuințe, dintre care 18 case finalizate, cu finisaje ultra-moderne la cheie, și 673 apartamente ce vor fi dezvoltate în 3 faze de dezvoltare.

În prezent, prima fază de dezvoltare este aproape de finalizare: 3 blocuri care urmează a fi predate până la sfârșitul anului.
Această prima fază cuprinde 209 apartamente finisate la cheie cu 2 și 3 camere, în 3 clădiri ultra-sigure cu 8 și 11 etaje, cu grădini amenajate pentru apartamentele de la parter.
Oferta de case din Constanța Nord, marca Boreal Plus
Întreg proiectul imobiliar Boreal Plus este dezvoltat de Impact Developer & Contractor, ce are o vechime de peste 31 de ani pe piața imobiliară națională.
Bine-cunoscut pentru proiectele sustenabile pe care le-a dezvoltat, Impact SA a ales să realizeze două tipuri de case în ansamblul Boreal Plus: case individuale și case construite în oglindă.



Casele Boreal Plus au următoarele specificații și dotări:
  • Regim de înălțime P+1, 4 camere, 3 băi, 2 balcoane și terasă
  • Suprafețe construite între 167 și 171 mp
  • Curți proprii mari, cu suprafețe între 350 și 450 mp
  • Spații verzi și locuri de recreere
  • Loc de parcare amenajat în curtea propie
  • Materiale și finisaje de calitate excelentă: pardoseli din marmură, parchet triplu-stratificat, granit în balcoane și terase, băi complet mobilate cu obiecte sanitare de calitate superioară
  • Soluții tehnice eficiente: spații vitrate mari cu profile pentacamerale de cea mai bună clasă energetică, încălzire în pardoseală, centrală termică individuală pe gaz, contorizari indviduale și racorduri la toate rețelele de utilități publice ale orașului Constanța
 Dacă dorești să vizitezi una dintre casele din complexul Boreal Plus, o poți face fizic la biroul din Str. Brest, Nr2, sau printr-un simplu tur virtual, ce-ți va oferi o perspectivă amplă asupra încăperilor: Tur Virtual pentru casele din Constanța Nord, aflate în cartierul Boreal Plus

Oferta de apartamente Boreal Plus
 
Apartamentele din cadrul complexului Boreal Plus sunt destinate atât familiilor numeroase, cât și tinerilor aflati la început de drum ce si-au propus să treacă la nivelul următor de maturitate și să aibă propria lor locuință.
Mixul de apartamente cuprinde apartamente de două și trei camere divers compartimentate și finisate la cheie, cu suprafețe cuprinse între 62 si 98 mp construiți.

Avantajele și dotările apartamentelor Boreal Plus:
  • Finisaje ultra-moderne, la cheie
  • Posibilitatea alegerii unui apartament cu grădină proprie la parter
  • Terase spațioase de 8 mp pentru apartamentele de la etaj
  • Locuri de parcare în primul parcaj multi-etajat din Constanța, construit pe 6 niveluri
  • Blocuri de locuințe construite sustenabil, cu panouri solare pe acoperișurile clădirilor, pentru asigurarea necesarului de încălzire a apei și a un consum redus de utilități 
Compartimentări care favorizează activitățile de peste zi, dotări și facilități menite să îți ofere confortul unei locuințe contemporane, luminozitate pe tot parcursul zilei și priveliște panoramică – beneficiezi de toate acestea în Boreal Plus, ansamblul rezidențial care te îndeamnă să experimentezi perfecțiunea și confortul, la cel mai bun raport calitate – preț.
Vizionarea unui apartament model, mobilat după ultimele tendințe în domeniul designului interior, se poate face acum online printr-un tur virtual.
Indiferent de nevoia pe care o ai pentru achizitionarea unei noi locuințe, fie că este o casă sau un apartament, ansamblul Boreal Plus are soluția.
Tot ce trebuie să faci este să contactezi un reprezentant Boreal Plus, iar acesta îți va furniza toate detaliile de care ai nevoie, oferindu-ți răspunsuri la toate întrebările referitoare la spațiile de locuit din ansamblul rezidențial.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii