Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Băieți, suntem mândri de voi!” Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale, mesaj emoționant pentru trei viitori maiștri militari care vor participa la Parada de 1 Decembrie

ro

30 Nov, 2022 16:07 1585 Marime text
Sursă foto - Școla Militară de Maiștri Militari a Forțelor NavalePregătirile pentru sărbătoarea de 1 Decembrie sunt pe ultima sută de metri, dar cu o zi înainte cei care poartă numele Sfântului Andrei sunt sărbătoriți. Asta putem spune și despre trei tineri de la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale care vor urma să participe mâine la prima lor paradă militară, din calitatea de viitori maiștri militari de marină.

„De sărbătoarea Sf. Apostol Andrei, ocrotitorul României, urăm "La mulți ani!" tuturor celor care își celebrează ziua onomastică.

O urare specială dorim să le-o adresăm celor trei viitori maiștri militari de marină Andrei Zambalic, Andrei Mezdrea și Andrei Dimu, care mâine vor simți fiorul mândriei naționale și greutatea reală a ținutei militare cu o mai mare intensitate, la parada militară care va avea loc, de Ziua Națională a României, pe bulevardul Tomis din Constanța.

Băieți, suntem mândri de voi! Alături de întregul pluton al Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale, reprezentați-ne cu cinste, dar, mai presus de asta, arătați, cu fruntea sus, semnificația valorilor în care cu toții ar trebui să credem zi de zi: Onoare, Loialitate, Profesionalism”, au transmis reprezentanții de la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii