Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie majoră pe rețeaua de apă caldă din municipiul Constanța. Nu a fost reluată furnizarea apei calde după revizia de două săptămâni

ro

01 Sep, 2022 12:45 2749 Marime text
Avarie Termoficare. Foto: PexelsTERMOFICARE CONSTANȚA SRL informează consumatorii racodați la sistemul municipal că încă din data de 30.08.2022 a demarat manevrele de umplere a instalațiilor, astfel încât să poată relua furnizarea apei calde de consum începând cu data de 01.09.2022.

Potrivit Termoficare, în timpul derulării manevrelor de repornire a furnizării apei calde de consum, au apărut în data de 31.08.2022 avarii pe rețeaua de transport a agentului termic a căror amploare nu permite menținerea instalațiilor în stare de funcționare, fapt ce a determinat oprirea CET Palas.

Avariile au fost identificate și în prezent se lucrează la decopertarea canalului termic și la repunerea în funcțiune a instalațiilor.

„În funcție de evoluția situației vă vom informa operativ cu privire la reluarea furnizării apei calde de consum în municipiul Constanța. Estimăm că în cursul acestei seri va fi reluată furnizarea apei calde în unele zone ale municipiului Constanța. 
Echipele TERMOFICARE CONSTANȚA SRL lucrează în program continuu până la repunerea în funcțiune a sistemului de termoficare.
Vă mulțumim pentru întelegere“ - au mai precizat reprezentanțâii Termoficare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii