Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au căutat-o pe pagina de Facebook Jandarmii constănțeni au găsit pe plaja din Mamaia, un portofel. Posesoarea, o femeie din Brăila

ro

03 Sep, 2021 09:53 4101 Marime text
  • Cu ajutorul jandarmilor, o femeie din Brăila a reintrat în posesia actelor de identitate, permisului de conducere, carnetului de student, legitimației de transport și a cardurilor bancare  pierdute în stațiunea Mamaia.
Joi după-amiază, echipajul de jandarmerie din cadrul Gruparii Mobile Constanța aflat în patrulare în zona Piațetei Perla din stațiunea Mamaia,  a găsit pe plajă, un portofel.  În interiorul acestuia a fost găsit actul de identitate, permisul de conducere, carnetul de student, o legitimație de transport și mai multe carduri bancare .
 
Posesoarea a fost identificată și contactată de jandarmi, pe baza pozei din cartea de identitate și a contului personal de Facebook. Acesta a declarat că și-a pierdut portofelul pe plajă, în urmă cu patru zile.  
 
A spus că și-a verificat contul personal de facebook și a observat că jandarmii au căutat-o pentru a-și recupera bunul. S-a întâlnit cu aceștia, le-a mulțumit și și-a recuperat portofelul.

Sursa foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii