Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț important al Primăriei Constanța! Când trebuie reînnoite documentele de identitate

ro

30 Jan, 2023 15:02 8810 Marime text
Foto: Primăria ConstanțaPentru evitarea unor situații neplăcute, reprezentanții Primăriei Constanța roagă constănțenii să-și verifice valabilitatea actelor de identitate.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, În cazul în care data de expirare a cărții de identitate se apropie, cei interesați se pot adresa Serviciului Evidență Persoane din cadrul Direcției Locale Evidență Persoane Constanța cu 180 de zile înainte de expirarea documentului. Excepție fac minorii de 14 ani care trebuie să se adreseze Serviciului în 15 zile de la data împlinirii vârstei.

„NU uitați! Pentru a vă prezenta la ghișeele instituției trebuie mai întâi să vă programați online accesând http://www.primaria-constanta.ro/dlep/acasa, butonul „Programare online“. De asemenea, vă recomandăm să consultați toate cele 4 ghișee pentru programare.

Documentele de care aveți nevoie de la caz la caz le găsiți pe: https://cutt.ly/V9ApuB1.

IMPORTANT: În cazul în care v-ați programat însă, din diverse motive, nu puteți ajunge la data stabilită, vă rugăm să anunțați acest lucru la adresa de mail - evidentapopulatiei@primaria-constanta.ro. Rezolvarea problemelor altor persoane poate depinde de mail-ul dumneavoastră!“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii