Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Gheorghe Mechenici, noua voce politică PNL în Costinești, promite renașterea stațiunii

ro

10 Aug, 2020 11:27 3584 Marime text
  • Gheorghe Mechenici, localnic bine cunoscut și apreciat de către locuitorii din Costinești și mai cu seamă de către cei din Schitu, cu experiență de peste 17 ani într-o multinațională.
 
În contextul anunțării deciziei actualului edil al Primăriei Costinești că nu va mai candida pentru un nou mandat, o figură nouă a partidului PNL, care vine cu forțe proaspete și cu dorința de schimbare în bine, și-a anunțat candidatura.

Gheorghe Mechenici, localnic bine cunoscut și apreciat de către locuitorii din Costinești și mai cu seamă de către cei din Schitu, cu experiență de peste 17 ani într-o multinațională, a luat decizia de a se implica în dezvoltarea și susținerea unor proiecte care vor aduce beneficii comunei și care vor acoperi discrepanțele dintre cele două localități.

Atât Costinești, cât și Schitu au același statut în cadrul stațiunii, ambele localități vor primi aceleași foloase de pe urma planului nostru de dezvoltare.

Costinești este o stațiune renumită, pe plan național și nu numai, cu un potențial ce merită exploatat.


În acest sens, candidatul PNL își propune ”promovarea turismului și a stațiunii în cadrul târgurilor de turism și în mass-media, precum și organizarea de festivaluri si colaborări cu diferiți organizatori și chiar încheierea unui contract cu o televiziune în perioada estivală.

Acest aspect va spori numărul de turiști care aleg stațiunea tineretului ca destinație de vacanță.

Porțiunea de faleză dintre Forum și strada Mării urmează a fi reamenajată și toate aleile de acces către BTT vor fi, de asemenea, amenajate și iluminate.


Un proiect interesant, care, concretizat, va aduce multe beneficii locuitorilor și nu numai, reprezintă preluarea uni teren MAPN, unde vor putea fi amenajate ”baze sportive, un centru cultural, o policlinică, parcare și chiar un club al pensionarilor”.       
     
Gheorghe Mechenici își ia angajamentul să investească, atât în infrastructură, cât și în oameni, în special în copii. Dorește reabilitarea parcurilor pentru copii și îmbunătățirea calității învățământului.

Este imperios necesară construirea unei săli de sport încălzite la școala primară din Schitu; de asemenea, ar fi utilă o sală de festivități și dotarea școlilor cu laboratoare. Vom stimula elevii ce obțin premii la diverse olimpiade și competiții sportive, prin oferirea de tabere gratuite.


Candidatul PNL nu a uitat însă de una dintre cele mai mari doleanțe ale localnicilor, cea legată de groapa de gunoi existentă în Costinești. Vrea să aducă Rampa Ecologică la standarde europene, fără a mai crea disconfort, altfel ”vom dispune de toate mijloacele necesare pentru suspendarea activității acesteia”.

Programul electoral, care este unul îndrăzneț, are toată susținerea primarului aflat în funcție, Traian Cristea, un om cu vastă experiență în scena politicii și cu fler. Pentru realizarea acestui plan, Gheorghe Mechenici speră că va avea și susținerea colegilor săi din Primărie.

Nu îi consider adversari, ci colegi, doar împreună vom putea avea un mandat fructuos.


Deviza după care se ghidează membrul PNL în această campanie este ”Împreună, pentru Costinești-Schitu! Respect pentru toți!”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii