Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aflată în insolvență, Grup Media Sud Holding SRL și-a desemnat un nou administrator special

ro

17 Mar, 2021 00:00 2285 Marime text
 
  • Adunarea Generală a Asociaților societății Grup Media Sud Holding SRL a luat act de solicitarea de renunțare la mandatul de administrator special al societății
  • Noul administrator special a fost desemnat Cameliei Lenuța Trofim
  • Administratorul desemnat va reprezenta societatea în procedura de insolvență începută încă 2016
  • Lichidatorul judiciar al Grup Media Sud Company SRL, a înregistrat pe 7 septembrie 2017 un dosar la Tribunalul Constanţa prin care a chemat în judecată  administratorul special al firmei

 
Adunarea Generală a Asociaților societății Grup Media Sud Holding SRL a luat act de solicitarea de renunțare la mandatul de administrator special al societății a lui  Ștefan Ilion Pleșca și revocarea acestuia din funcția de administrator special.

Adunarea Generală a Asociaților a aprobat în cadrul aceleiași ședințe la desemnarea unui nou administrator special în persoana  Cameliei Lenuța Trofim care să reprezinte interesele societății Grup Media Sud Holding în procedura de insolvență.
Potrivit hotărârii publicate în Monitorul Oficial, lichidatorul societății, Alina Cutov s-a abținut de la votul desemnării noului administrator special.

Vă reamintim, lichidatorul judiciar al Grup Media Sud Company SRL, a înregistrat pe 7 septembrie 2017 un dosar la Tribunalul Constanţa prin care a chemat în judecată  administratorul special al firmei, într-un proces având ca obiect atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvenţă.
GMS se află în insolvenţă încă din august 2016 cu datorii totale de 27.245.642,53 lei.
În luna iunie 2017, ANAF a organizat o licitaţie prin care a scos la vânzare nouă microbruze Iveco şi Mercedes, care aparțineau societății.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii