Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societății COMCM SA Constanța, convocată în ședință

ro

01 Oct, 2022 15:21 1146 Marime text
Consiliul de Administraţie al Societăţii COMCM - S.A., cu sediul în Constanţa, bd. Aurel Vlaicu nr. 144, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor pentru data de 28.10.2022, ora 10.00, la sediul societăţii din bd. Aurel Vlaicu nr. 144, mun. Constanţa, judeţul Constanţa, cu următoarea ordine de zi:

1. Alegerea secretariatului de şedinţă format dintr-o persoană, respectiv Călin Dragos, acţionar al societăţii cu datele de identificare disponibile la sediul societăţii, însărcinat cu verificarea prezenţei acţionarilor, îndeplinirea formalităţilor cerute de lege şi actul constitutiv pentru ţinerea adunării generale, numărarea voturilor exprimate în cadrul şedinţei adunării generale şi întocmirea procesului-verbal de şedinţă.

2. Completarea Consiliului de Administraţie prin alegerea unui administrator pe locul rămas vacant ca urmare a renunţării la mandat a lui Busu Cristian, pentru un mandat egal cu cel al administratorilor în funcţie.

3. Se ia act de renunţarea la mandat a lui Busu Cristian din funcţia de administrator al societăţii şi se dispune radierea acestuia din evidenţele Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

4. Împuternicirea lui Stefan Rosu ca mandatar convenţional al Societăţii COMCM - S.A. Constanţa să semneze Actul Adiţional la Contractul de administrare, ca urmare a modificării componenţei Consiliului de Administraţie.

5. Mandatarea Preşedintelui Consiliului de Administraţie, Mihăiță - Giani Vatuiu, cu posibilitatea submandatării unei terţe persoane, pentru a efectua toate formalităţile de publicitate şi înregistrare a hotărârii Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor.

În situaţia neîntrunirii cvorumului legal pentru Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor, se reconvoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor pentru data de 29.10.2022, cu aceeaşi ordine de zi, la aceeaşi oră şi în acelaşi loc.

La şedinţă pot participa şi vota numai acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor societăţii la data de 18.10.2022, stabilită ca dată de referinţă.
 
Despre COMCM
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, societatea COMCM are sediul în municipiul Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu. 

Acționari sunt Persoane Juridice cu cotă de participare la beneficii şi pierderi: 0.4424% / 0.4424%, SIF Transilvania cu cotă de participare la beneficii şi pierderi: 56.7247% / 56.7247%, Constantin Frățilă, cu cotă de participare la beneficii şi pierderi: 32.7508% / 32.7508% și listă acționari cu cotă de participare la beneficii şi pierderi: 10.0821% / 10.0821%.

Persoane împuternicite sunt Gabriela Alexe – administrator, presedintele consiliului de administratie, Mihăiță Giani Vătuiu – administrator, presedinte consiliu de administratie, Bogdan-Liviu Filip – administrator, membru în consiliul de administratie, Bogdan-Nicolae Roșu – administrator - membru în consiliul de administratie, Constantin Frățilă – administrator - membru în consiliul de administratie, Cosmin Arion – administrator - membru în consiliul de administratie, Cristian Bușu – administrator - membru în consiliul de administratie, Călin Dragoș – administrator - membru în consiliul de administratie, Irina-Elena Arion – administrator, Gabriela Alexe - director general și Eugenia-Gina Sandu – director economic.

Domeniul de activitate principal al societății este fabricarea betonului.

Pentru anul 2021 societatea a raportat cifră de afaceri netă de 1.477.675 lei, pierdere de 5.300.181 de lei și niciun salariat.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii