Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Fondului pentru Mediu a amânat programul de casare al autovehiculelor uzate

ro

03 Nov, 2022 09:20 1139 Marime text
Casare autovehicule. Foto: Primăria ConstanțaAdministrația Fondului pentru Mediu a anunțat amânarea programului casare autovehicule pentru anul viitor.

„Administrația Fondului pentru Mediu intenționează să simplifice procedurile de accesare a proiectelor finanțate din Fondul pentru mediu prin descentralizarea unor programe, cu ajutorul primăriilor care se vor implica direct în analiza și implementarea proiectelor, așa cum este cazul Programului de casare a autovehiculelor uzate.
În acest context, ghidul Programului privind casarea autovehiculelor uzate va suferi modificări, urmând ca sesiunea de lansare să aibă loc în prima parte a anului 2023.
Perioada și modalitatea de depunere a cererilor de finanțare, însoțite de documentația aferentă, se vor stabili prin dispoziția președintelui AFM.”

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, înregistrările pentru participarea în programul derulat de Municipiul Constanța vor fi păstrate în eventualitatea că procedura de la nivel național rămâne aceeași, în caz contrar ne vom adapta la condițiile stabilite prin noul Ghid de finanțare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii