Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actualizarea contractului de delegare de gestiune a serviciului public de transport judeţean pentru lotul 3, scos la licitație

ro

13 Nov, 2022 10:43 1032 Marime text



Consiliul Județean Constanța achiziționează servicii de actualizare a documentației de atribuire a contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public rutier de persoane prin curse regulate în județul Constanța pentru Lot 3 - Grupa 3 și servicii de consultanță pe perioada de mobilizare aferenta contractelor de delegare a gestiunii serviciilor publice de transport de persoane în aria teritorială de competența a județului Constanța (Loturile 1-8).

Lotul 3 cuprinde 6 trasee: Traseu 012 Constanța-Murfatlar- Poarta Albă; Traseu 013 Constanța-Cobadin-Fântâna Mare; Traseu 014 Constanța-Deleni-Dunăreni; Traseu 015 Constanța-Adamclisi-Viile; Traseu 016 Constanța-Dobromir-Oltina; Traseu 017 Constanța- Adamclisi-Ostrov Vamă.

Lotul a fost anulat, după ce s-a parcurs întreaga procedură, inclusiv în instanțele de judecată.
 
Valoarea estimată este de 28.000 lei fără TVA.
 
Având în vedere faptul că la nivelul Consiliului Județean Constanța procedura de licitație deschisă organizată pentru delegarea gestiunii serviciilor publice de transport județean de persoane prin curse regulate în raza administrativ-teritorială a județului Constanța a fost finalizată, fiind atribuite 7 loturi din totalul de 8 loturi câte au făcut obiectul procedurii (51 de trasee din totalul de 57), se impune organizarea unei noi procedurii de atribuire pentru Lot 3 - Grupa 3 care nu a fost atribuit, lot pentru care este necesară actualizarea documentației de atribuire.

Pentru loturile care au fost atribuite și încheiate contracte se impune achiziționarea de servicii de consultanță specializată, ținând cont de complexitatea activităților ce trebuie realizate în perioada de mobilizare.

Termenul limită și locul de transmitere/depunere a ofertelor este 16.11.2022, ora 12:00.

Ofertele se transmit pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau se depun la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, bd. Tomis nr. 51, municipiul Constanţa.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Constanța LIVE TEXT. Se semnează contractele de delegare de gestiune a serviciului public de transport judeţean de persoane (GALERIE FOTO)

Lotul 3 din contractul de transport persoane scos la licitație de Consiliul Județean Constanța, atacat la CNSC
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii