Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Nereguli depistate în trafic, de către poliţiştii constănţeni

ro

06 Feb, 2023 13:36 1035 Marime text
Infracțiuni la regimul rutier, foto: pexels
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști! 

La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 09.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 63 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3, în comuna Adamclisi, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge., infofrmează IPJ Constanța. 


Potrivti sursei citate, la data de 6 februarie a.c., în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia Nord din orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 6 februarie a.c., în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 19 de ani, care a condus un autoturism pe strada Principală din comuna Seimeni, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0.83 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii