Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A treia etapă a programelor Rabla Clasic și Rabla Plus, pentru persoanele juridice, începe astăzi

ro

01 Apr, 2022 08:13 1357 Marime text
Rabla 2022, foto cu rol ilustrativ: unsplash/ Oli Woodman

Cea de-a treia sesiune de înscriere pentru Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus, pentru persoanele juridice se derulează începând de vineri, 1 aprilie 2022, a anunţat Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

Printr-o postare pe pagina de Facebook, reprezenanții AFM au precizat că bugetul alocat acestei etape este de 17,5 milioane de lei pentru Rabla Clasic şi 26,5 milioane de lei pentru Rabla Plus.

Potrivit unui document emis de Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP), programele Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) vor avea în 2022 un buget de aproximativ 2,7 miliarde de lei, sumă care va fi utilizată atât pentru onorarea angajamentelor rezultate din sesiuni anterioare, cât şi pentru continuarea programelor deja consacrate şi pentru finanţarea unor programe noi. 

Bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2022 al Fondului pentru Mediu şi al AFM a fost aprobat în şedinţa de Guvern din această săptămână.

Totodată, bugetul total al Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic va fi suplimentat anul acesta cu 680 de milioane de lei, pentru înscrierile persoanelor fizice şi juridice.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii