Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat! Show culinar cu vedete si muzica traditional-romaneasca La Mia Musica! 03 Martie 2015

ro

03 Mar, 2015 17:37 1509 Marime text
Miercuri, 11 martie, incepand cu orele 19:00, va avea loc lansarea programului muzica traditionala – bucatarie traditionala al restaurantului La Mia Musica, situat in strada Orhideelor, nr 1!

Participantii vor asista la un show culinar cu vedete de top si la un concert de exceptie sustinut de Ruxandra Pitulice alaturi de Taraful Nostru.
Prezentatoarea evenimentului va fi nimeni alta decat Roxana Iliescu, pasionata de cooking, cea care le va provoca pe vedetele invitate sa gateasca pentru cei prezenti o selectie exclusivista de preparate traditionale: Cocoselul Mia Musica, Briosa Mia Musica si Tafelspitz Mia Musica.

Chef-ul Vasile Penu, ne-a povestit despre propunerile sale culinare: "Bucataria romaneasca este una complexa, de convergenta, si ne-am dorit sa rasfatam publicul cu preparate culinare variate, gatite traditional. Cele trei retete pe care le vom realiza impreuna cu vip-urile in seara lansarii sunt specifice locatiei noastre si includ ingrediente de cea mai buna calitate. Carnea de cocos din primul  preparat este una de calitate superioara, ce provine din puiul hranit traditional, cu boabe, exact asa cum faceau bunicile noastre. Briosa are la baza reteta de cozonac romanesc, iar pentru Tafelspitz vom merge pe o reteta inedita adaptata special pentru clientii nostri".
 
Seara se va incheia cu un program muzical sustinut de catre artista Ruxandra Pitulice si Taraful Nostru.
"Vom lansa, impreuna cu vedetele si reprezentantii restaurantului, noul program de muzica traditionala romaneasca, care va deveni o prezenta artistica saptamanala, de miercuri pana sambata. Dorim sa va incantam cu melodii dragi sufletului nostru, cu preparate exceptionale, cu tombole si multe alte surprize. Tocmai de aceea va asteptam in data de 11 martie in restaurantul La Mia Musica", a declarat artista.
La eveniment si-au anuntat prezenta: Cristi Brancu, Valentina Pelinel, Dana Savuica, Julia Jianu, Annes, Nico, Raluca Moianu, dar si multe alte vedete.

Participarea presei la eveniment se va face pe baza unei liste nominale, tocmai de aceea va rugam sa ne confirmati prezenta pana la data de 9 martie, ora 12:00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii