Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri

ro

25 May, 2023 15:03 680 Marime text
Nr. 545 din 25 mai 2023
 
PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE DROGURI DE RISC ȘI MARE RISC
 
La data de 25 mai a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploieşti, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti, efectuează 25 de percheziții domiciliare, în județele Prahova şi Giurgiu şi municipiul Bucureşti, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc precum și efectuarea de operaţiuni, fără drept, cu substanțe susceptibile să producă efecte psihoactive.
 
Video - https://youtu.be/MB9CQ1gvAts
 
În cauză s-a reţinut că, mai multe persoane, având o sursă comună de aprovizionare, ar fi  comercializat droguri de risc şi mare risc, precum şi substanţe cu efect psihoactiv, acestea fiind introduse în ţară prin intermediul unor firme de transport şi coletărie.
 
Peste 90 de persoane vor fi conduse la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism- Serviciul Teritorial Ploieşti, în vederea audierii.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și Biroul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T.- Structura Centrală.
 
Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul B.C.C.O. Bucureşti și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Matei Basarab” Ploiești.
 
 
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii