Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAE Informare de presă

ro

25 May, 2023 15:22 661 Marime text
25 mai 2023
 
Informare de presă
  
Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu va avea vineri, 26 mai 2023, consultări politice bilaterale cu ministrul afacerilor externe al Regatului Arabiei Saudite, Prințul Faisal bin Farhan Al-Saud, aflat în vizită ofìcială în România, la invitația șefului diplomației române.
Semnarea de documente bilaterale va fi urmată de declarații comune de presă ale șefilor diplomațiilor română și saudită, începând cu ora 12:15, la sediul Ministerului Afacerilor Externe (Aleea Alexandru nr. 31), în sala Grigore Gafencu.
Declarațiile comune de presă vor fi disponibile pentru vizionare și prin livestream, pe conturile de Facebook (https://www.facebook.com/mae.romania) și YouTube (https://www.youtube.com/user/MAERomania/) ale MAE.
Înaintea declarațiilor de presă vor fi semnate două documente bilaterale: Memorandumul de înțelegere între Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale din România și Ministerul Mediului, Apei și Agriculturii din Regatul Arabiei Saudite privind cooperarea în domeniul agriculturii, respectiv Memorandumul de înțelegere între Directoratul Național de Securitate Cibernetică din România și Autoritatea Națională pentru Securitate Cibernetică din Regatul Arabiei Saudite privind cooperarea în domeniul securității cibernetice.
Procedura de acreditare:
Jurnaliștii interesați să participe la declarațiile comune de presă de presă sunt rugați să confirme prezența la adresa de e-mail presa@mae.ro până vineri, 26 mai 2023, ora 10:00.
Jurnaliștii acreditați vor avea acces în clădirea MAE în intervalul 11:20 – 11:50, pe baza legitimației de presă și a cărții de identitate.
Notă: Aceste informații sunt destinate organizării activității jurnalistice și nu sunt destinate publicării.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii