Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Buletin informativ - 17.11.2022

ro

17 Nov, 2022 12:59 715 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
15 misiuni desfășurate de salvatori, în ultimele 24 de ore
Ziua de ieri (16.11.2022) a fost una solicitantă pentru pompierii salvatori harghiteni.
O pondere de 80% din totalul intervențiilor a constat în acordarea asistenței medicale de către echipajele SMURD ( 12 cazuri din totalul de 15 situații de urgență gestionate).
Totodată, echipajul operativ din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc a acționat pentru deblocarea ușii unui apartament, situat pe strada Inimii, în Miercurea Ciuc.
O atenție deosebită a fost alocată și accidentelor rutiere, echipajele de descarcerare și prim ajutor acționând în cazul a 4 evenimente rutiere, produse pe DN 12A, DN 15, DN 13A și, cel mai recent, în această dimineață, pe strada Brașovului, în municipiul Miercurea Ciuc. În urma acestora, un număr de 6 persoane au fost evaluate și asistate medical de către paramedicii SMURD, ulterior 2 fiind transportate la unități medicale pentru investigații suplimentare de specialitate, iar pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor.
Pentru evitarea producerii unor evenimente rutiere, adresăm conducătorilor auto recomandarea de a adapta viteza la condițiile de drum. Circulați prudent pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic!
Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro.                                                      
COMPARTIMENTUL INFORMARE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii