Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Buletin informativ - 02.08.2022

ro

02 Aug, 2022 15:38 701 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
    Bilanțul zilei de ieri, 1 august: 12 persoane asistate medical de echipajele SMURD
În ultimele 24 de ore, echipajele operative au fost prezente la datorie pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență.
Intervențiile înregistrate în cursul zilei de ieri, 1 august, au constat în acordarea asistenței medicale de către echipajele SMURD (12 cazuri).
Unul dintre evenimente a fost un accident rutier produs pe DJ 125, pe raza localității Sândominic, în care au fost implicate două autoturisme, în urma căruia, un bărbat, de 61 ani, a suferit leziuni corporale. Victima a fost extrasă din autoturism de către echipajul SAJ Sândominic, cu ajutorul a 2 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, aflați în timpul liber: plt.adj. Pop Cristian și plt.adj. Fodor Răzvan. Ulterior, persoana a fost preluată și transportată la Spitalul Județean de Urgență din Miercurea Ciuc.  
 De asemenea, au fost transmise 2 mesaje de avertizare a populației, prin sistemul RO-ALERT, privind prezența animalelor sălbatice (urși), în Sub Cetate (comuna Zetea).
În continuare, pompierii militari rămân la datorie, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor persoanelor aflate în dificultate.
                                                                                                COMPARTIMENTUL INFORMARE
ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii