Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:16 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Bihor Buletin iunformativ - 17.08.2022

ro

17 Aug, 2022 15:22 685 Marime text
             Nr. 193 Oradea, 17.08.2022
 
                                                              BULETIN INFORMATIV
Septuagenară salvată de pompieri, în Oradea
 
           
          Miercuri, 17 august a.c., pompierii militari orădeni au intervenit pe strada Salcâmilor din municipiu, unde au salvat o septuagenară aflată într-o situație de urgență, în propria locuință.
 
          În jurul orei 09.50, o femeie solicita, prin Sistemul Unic 112, intervenția echipajelor specializate pentru salvarea mamei sale, care se afla într-o situație de urgență în propria locuință și la care nu putea ajunge, întrucât uşa de la intrare era închisă.
          Pentru salvarea femeii, în vârstă de 74 de ani, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” a mobilizat imediat, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea, cu o autospecială de intervenție și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.
          Utilizând scara culisabilă şi accesoriile specifice unor astfel de intervenţii, pompierii militari au descins, prin balcon, în apartamentul situat la etajul 1,  găsind-o pe proprietară, căzută în dormitor, în stare de conştienţă, dar în imposibilitatea de a se mişca din cauza unor probleme medicale. Echipajul SMURD i-a acordat septuagenarei îngrijirile medicale care se impuneau la fața locului, transportând-o ulterior, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.
 
Ofițer Informare și Relații Publice
Locotenent-colonel
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii