Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Argeș - Ultimele pregătiri ale pompierilor în Raliul Argeșului

ro

25 May, 2023 15:08 613 Marime text
COMUNICAT DE PRESĂ
Ultimele pregătiri ale pompierilor în Raliul Argeșului
 
Nu mai este mult și se va da startul celei mai spectaculoase și longevive competiții motorsport din județul nostru, respectiv Raliul Argeșului. 
Sub presiunea cronometrului și cu adrenalina la cote maxima, în perioada 26-27.05.2023, piloții se vor întrece în probele speciale din Pitești, Budeasa, Câmpulung Muscel, Schitu Golești, Godeni, Berevoești și de pe Transfăgărășan.
Având în vedere motoarele turate la maxim și vitezele care se vor atinge pe parcursul probelor există și probabilitatea de a apărea și evenimente nedorite, astfel aproape 90 de pompieri vor fi detașați în apropierea zonelor de concurs, pentru a interveni în cel mai scurt timp la orice situație de urgență, de la acordarea primul ajutor calificat și descarcerare până la intervenția în cazuri de incendiu și salvarea din mediul acvatic, acesta din urmă fiind realizată cu ajutorul colegilor noștri scafandri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt.
Totodată, asigurarea intervenției la nevoie se va realiza cu ajutorul a peste 20 de autospeciale, după cum urmează: autospeciale de stingere cu apă și spumă, ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă, o barcă de salvare și autospeciale de primă intervenție și comandă.
Locațiile de desfășurare ale probelor se pot regăsi pe site-ul oficial al evenimentului: https://www.raliulargesului.ro/
Sperăm ca acest eveniment să bucure în continuare pe toată lumea și să nu avem parte de incidente.
Tuturor participanților le dorim mult succes în cursa pentru ocuparea primelor poziții!
 
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii