Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Buletin informativ - 05.08.2022

ro

05 Aug, 2022 15:48 936 Marime text
                                                                      
 Nr. 235 din 5 August 2022

 
POLIȚIȘTII TIMIȘENI PREZENȚI LA DATORIE ÎN ACEST WEEKEND
 
          Și în acest weekend, 5 - 7 august, polițiști timișeni vor acționa în județul Timiș pentru prevenirea, descurajarea și combaterea oricăror evenimente negative, fiind asigurate măsuri pentru menținerea ordinii publice în locurile aglomerate și în proximitatea adunărilor publice, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică.
                                                                                                   
Totodată, polițiștii rutieri vor acționa pe principalele artere din județul Timiș, atât în vederea depistării conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, cât și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.
 
Să nu omitem nici prezenta polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, care împreună cu polițiștii Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității și Biroului Siguranță Școlară din cadrul I.P.J. Timiș și reprezentanții Agenției Naționale Antidrog vor desfășura activități pentru prevenirea și combaterea consumului de droguri.
 
Având  în vedere faptul că este prioada concediilor, iar traficul rutier a devenit destul de aglomerat, revenim cu rugămintea de a manifesta o atenție sporită pe timpul deplasărilor, astfel încât să fie evitate evenimentele rutiere negative.
 
Pietonilor le recomandăm să circule pe trotuare, să traverseze strada numai prin locurile special amenajate trecerii pietonilor, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric.
 
De asemenea, precizăm faptul că polițiștii timișeni vor desfășura în perioada următoare activități în zona sălilor de evenimente, în vederea verificării modului de utilizare a materialelor pirotehnice, precum și a nivelului sunetului produs de tehnica folosită la petreceri, astfel încât să fie respectate prevederile legale.
 
Celor care vor petrece în acest weekend, le recomandăm să o facă astfel încât să nu deranjeze alți cetățeni și totul sa fie în limitele legii.
 
Scopul nostru îl reprezintă prevenirea accidentelor cauzate de utilizarea necorespunzătoare a artificiilor, precum și prevenirea evenimentelor de natură a tulbura ordinea și liniștea publică.
 
Nu în ultimul rând, dacă sunteți victime ale unor infracțiuni, nu ezitați să apelați serviciul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii