Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Tânăr din Țăndărei reținut de polițiști

ro

18 Feb, 2022 15:24 964 Marime text
Nr. 54145 din 18 februarie 2022
 
 
 
TÂNĂR DIN ȚĂNDĂREI, REȚINUT DE POLIȚIȘTI
 
 
Polițiștii ialomițeni au identificat un tânăr de 16 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat, amenințare și folosirea fără drept de obiecte periculoase. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.
 
În urma probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au stabilit că în perioada iunie 2020 – ianuarie 2022, tânărul ar fi sustras mai multe bunuri, atât de la locuințele unor persoane fizice, cât și din societăți comerciale.
 
În cursul zilei de ieri a fost continuată urmărirea penală față de minorul de 16 ani, din orașul Țăndărei, bănuit de comiterea faptelor, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, amenințare sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
 
Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești, în vederea probării întregii activități infracționale a acestuia.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii