Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Știre de presă - Adăposturile canine, verificate de polițiști

ro

11 Jun, 2021 12:36 789 Marime text
Nr. 11035 din 11 Iunie 2021
 
 
 
ADĂPOSTURILE CANINE, VERIFICATE DE POLIȚIȘTI
 
În perioada 9-10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au acționat pe raza municipiilor Slobozia și Fetești, precum și orașelor Amara și Țăndărei, pentru verificarea modului de respectare a legislației privind adăposturile canine.
 
Scopul activităților a fost de verificare a modului în care funcționează aceste adăposturi, condițiile în care sunt cazați câinii fără stăpân, precum și condițiile în care se efectuează transportul, hrănirea, deparazitarea și vaccinarea animalelor.
.
Polițiștii au verificat și modul în care personalul angajat își respectă atribuțiile conform fișei postului, programul de lucru, precum și modul în care populația este informată de existența adăpostului, programul de vizitare și posibilitatea de adopție sau revendicare.
 
Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au discutat cu personalul și reprezentanții adăposturilor canine, și au făcut recomandări cu privire la respectarea legislației în vigoare.
 
Controalele cu această tematică se vor desfășoară pe tot parcursul anului, pentru prevenirea actelor de violență sau abandon în care sunt implicate animale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii