Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - 07.12.2022

ro

07 Dec, 2022 16:14 652 Marime text
Nr. 54360 din 07 Decembrie 2022
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Două persoane reținute de polițiști pentru tulburarea ordinii şi liniștii publice şi ameninţare
 
Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au reținut în cursul zilei de ieri, 06 decembrie a.c., două persoane în vârstă de 17 și 33 de ani, ambele din comuna Bărbuleşti, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice și ameninţare.
 
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în cursul zilei de 29 noiembrie a.c., într-o staţie PECO situată la intersecția DN2 cu DN 1D Urziceni, pe fondul unui conflict spontan, persoanele în cauză ar fi amenințat cu acte de violență prin folosirea de obiecte contondente alte două persoane care se aflau în staţia de alimentare cu carburanţi.
 
Ca urmare a administrării probatoriului, în cursul zilei de ieri, 06 decembrie a.c., față de cei doi tineri în vârstă de 17 și 33 de ani, ambii din comuna Bărbuleşti a fost dispusă măsura reținerii, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.
 
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tulburarea ordinii şi liniştii publice” și „ameninţare”.
 
În cursul zilei de astăzi, cele două persoane reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, pentru dispunerea măsurilor legale.
* * *
Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu, pe numele unui bărbat de 56 de ani.  
 
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 44 de ani, din localitatea Urziceni, ar fi fost agresată verbal de soţul său, un bărbat de 56 de ani.
 
În urma verificărilor s-a stabilit că între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul ar fi agresat-o verbal pe femeie în timp ce se aflau la domiciliul situat pe raza municiupiului Urziceni.
Polițiștii au întocmit formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimelor, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.
Pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, fiind de asemenea întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.
* * *
 
Din activitatea poliţiştilor rutieri
 
Poliţiştii ialomiţeni au depistat în trafic, pe DN 2, în afara municipiului Urziceni, un tânăr de 28 de ani, din comuna Borăneşti, care circula pe drumurile publice, deşi avea dreptul de a conduce suspendat.    
 
A fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având dreptul de a conduce cu restrictii-suspendat”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii