Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - 02.08.2022

ro

02 Aug, 2022 14:27 669 Marime text
 
                                                                                                       Nr. 54293 din 02 August 2022
 
 
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Un bărbat de 49 de ani din localitatea Crunți a fost depistat în flagrant de polițiștii ialomițeni în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului.
 
La data de 1 august a.c., în jururl orei 22:30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Grivița au observat, pe o stradă din localitatea Crunți, un autoturism ce avea o deplasare sinuoasă.
 
În momentul în care șoferul autovehiculului a oservat autospeciala de poliție a accelerat, circulând cu viteză pe un drum din extravilanul localității, iar în dreptul unei stâne a abandonat autoturismul și a fugit în lanul de floarea soarelui aflat în apropiere.
 
Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, conducătorul auto fiind prins și imobilizat după aproximativ 200 de metri în lanul de floarea-soarelui.  
 
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul în vârstă de 49 de ani este din localitatea Crunți, iar în urma testării cu aparatul etilotest Dragger, rezultatul a indicat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Șoferul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru a-i fi recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii