Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ - 04.01.2022

ro

04 Jan, 2022 15:07 959 Marime text
Nr. 2043651 din 04 ianuarie 2022
 
 
EVENIMENTE RUTIERE
 
         La data de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier, pe D.J. 251, pe raza localității Slobozia Conachi, soldat cu rănirea a trei persoane.
         Din primele verificări efectuate de polițiștii sosiți la fața locului, a rezultat că în accident au fost implicate două autoturisme care, circulând din sensuri opuse, au intrat în coliziune.
         În urma impactului, cei doi bărbați, de 44 și 77 de ani, aflați la volanul autoturismelor, precum și o femeie, de 67 de ani, pasager într-unul dintre acestea, au suferit leziuni, fiind transportați la spital.
         Conducătorii auto au fost testați alcoolscop, rezultatul fiind negativ.
         În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca cercetările să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul.
 
 
***
 
         La data de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 19.45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci au oprit în trafic, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, un autoturism la volanul căruia au identificat un bărbat, de 48 de ani, din comuna Nicorești.
         Întrucât din verificări a reieșit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, polițiștii au întocmit dosar penal și îl cercetează pe acesta pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii