Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Cluj Știre de presă - 16.01.2023

ro

16 Jan, 2023 16:26 589 Marime text
Nr. 847604/11 din 16 ianuarie 2023
 
 
ȘTIRE DE PRESĂ
 
 
INFRACȚIUNI RUTIERE
 
La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 11.20, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice.
 
Cel în cauză a fost oprit pe DN1C E576, în localitatea Jucu, în timp ce se deplasa din direcția Cluj-Napoca înspre municipiul Gherla.
 
Testarea cu aparatul etilometru a acestuia a indicat o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la unitatea medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
**
 
La aceeași dată, în jurul orei 17.00, polițiștii municipiului Gherla au oprit pentru verificări un autoturism condus de către un tânăr, de 19 ani, din același municipiu, pe strada 1 Decembrie 1918.
 
Testarea cu aparatul drugtest a indicat prezența substanbțelor psihoactive, tânărul fiind astfel condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice.
 
Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
 
 
 
         
 
 
 
În data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 00.05 polițiștii din cadrul Poliției Orașului Huedin au depistat un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Cluj-Napoca în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN1 R, în comuna Sâncraiu, fără a poseda permis de conducere.
 
De asemenea, la testarea acestuia cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive a fost înregistrat rezultat pozitiv.
 
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
 
 
***
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii