Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Buletin de presă - 10.05.2022

ro

10 May, 2022 16:15 783 Marime text
Nr.1060427 din 10 mai 2022
                        
 
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Bănuită de furt, reținută de polițiștii Secției 2 Poliție Bacău
 
 
O femeie de 41 de ani, din Bacău a fost reținută de polițiștii Secției 2 Poliție, fiind bănuită de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat.
 
Din cercetările efectuate de polițiștii de investigații criminale a rezultat faptul că, femeia în cauză, în perioada ianuarie –aprilie a.c.,  ar fi sustras bunuri, dintr-o locuință , din trei magazine și două săli de jocuri de pe raza mun.Bacău. Astfel, în timp ce se afla în incinta unor magazine din localitate, ar fi sustras de pe raft mai multe produse cosmetice și alimentare, pe care le-ar fi introdus sub îmbrăcăminte, trecând de casa de marcat fără a le achita, ulterior, prejudiciul cauzat fiind recuperat.
Totodată, femeia ar fi pătruns fără drept într-o locuinţă, după ce uşa ar fi fost deschisă de către fiul păgubitei, în vârstă de 6 ani şi ar fi sustras un telefon mobil.
De asemenea, bănuita ar fi pătruns în incinta a două săli de jocuri și, profitând de neatenția angajaților, ar fi sustras două telefoane mobile.
          La data de 09 mai a.c, femeia de 41 de ani a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdusă în Arestul I.P.J.Bacău.
 
  •  
 
A condus un autoturism, deși avea o alcoolemie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat
 
La data de 09 mai a.c, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 49 de ani, din localitate care conducea un autoturism pe strada Milcov, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultând o valoare de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 În urma testării, bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.
 

 
Întocmit,
Subcomisar de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii