Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Buletin de presă -07.06.2022

ro

07 Jun, 2022 14:13 850 Marime text
BULETIN DE PRESĂ
 
Percheziții domiciliare la bănuiți de tulburarea ordinii și liniștii publice și uz de armă fără drept
 
 
          5 mandate de percheziție domiciliară, 11 mandate de aducere și 3 rețineri, este bilanțul activităților polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Bacău, din această dimineață, într-un dosar penal ce vizează infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice și uz de armă fără drept.
 
              La data de 7 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Bacău, împreună cu cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, luptători pentru acțiuni speciale și criminaliști au pus în executare 5 percheziții domiciliare și 11 mandate de aducere, într-o cauză penală aflată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și uz de armă fără drept.
           În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au identificat și ridicat mijloace materiale de probă.Totodată, 13 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.
           În baza probatoriului administrat 3 persoane bănuite de comiterea inffracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice au fost reținute pentru 24 de ore.           
la ctivități au particpat           La activități au particpat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.
 
 
Întocmit,
Subcomisar de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii