Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Buletin de presă - 03.08.2022

ro

03 Aug, 2022 15:30 599 Marime text
              Nr.1063799 din 03 august 2022
                        
             
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Dosare penale întocmite de polițiști, pentru conducere sub influența alcoolului
 
La data de 02 august a.c., polițiștii oneșteni au depistat în trafic un bărbat de 32 de ani, din comuna Căiuți care conducea un autoturism, deși avea o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.
          Bărbatul a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei şi s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere.
            Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice
 
La aceeași dată, un echipaj de poliție rutieră din Bacău au depistat un bărbat de 44 de ani, din localitate care conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 Cel în cauză a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
  •  
Acţiunile preventive ale polițiștilor băcăuani pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, desfăşurate în ultimele 24 de ore
 
            La data de 02 august a.c., polițiștii au intervenit la 106 evenimente, dintre care 96 au fost sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 şi au organizat 2 acţiuni. Totodată, au fost prinși în flagrant delict 2 autori de infracțiuni.
            Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 192 de sancțiuni, pentru încălcarea prevederilor privind ordinea și liniștea publică, pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite sau încălcarea normelor rutiere.
          Cele mai multe amenzi, au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, potrivit O.U.G nr. 195/2002.
          Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale se ridică la 75.000 de lei.
           De asemenea, au fost reținute 11 permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare.
 
 
 
 
Întocmit,
Subcomisar de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii