Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Infotrafic Județul Prahova- Trafic intens pe DN1

ro

30 Dec, 2022 09:55 865 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră – 09.30, se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN1 Ploiești-Brașov, pe sensul de urcare către stațiunile de pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană pe DN1 Ploiești-Brașov, pe tronsonul kilometric 102 – 107, între localitățile
Nistorești și Comarnic. De asemenea, trafic intens este și pe raza stațiunii Bușteni, pe sensul de urcare către municipiul Brașov;
Pentru DN 1 București - Ploiești - Brașov, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere:
- București - Autostrada A3 - Ploiești - Cheia - DN 1A Brașov;
- București - A1 - Pitești - Câmpulung - DN 73 Râșnov;
- București - DN 71 - Târgoviște - DN 72A - Câmpulung - DN 73 Râșnov;
- București - Târgoviște - DN 71 Sinaia.
Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.
Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN7 Pitești-Sibiu, traficul se desfășoară pe un carosabil uscat, vizibilitatea fiind bună, iar valorile de trafic normale.
Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să păstreze distanța de siguranță între autovehicule, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii